Запеканочку рибно-сирна з печерицями.

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 12

Складність: не визначена

Як приготувати

Рибне філе дрібно порізати, полити лимоном, посолити, поперчити

і дати відпочити 1:00. Брокколі відварити і викласти на змащене деко (25/30). Цибулю дрібно порізати, моркву на корейській тертці, перець і гриби порізати і обсмажити все разом.

Окремо посмажити 1 цибулину з помідорами (очищеними і порізаними дрібно) на слив. маслі.

ЗБІРКА: рибу викласти на брокколі, зверху овочі, помідори.

Заливка: сир змішати з яйцями, молоком, сиром і залити запеканочку.

Випікати в духовці 30-40 хв.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

Філе рибне (у мене була щука) -1,3., Лимон-1 шт, морква-3 шт, перець болгар-3 шт, цибуля-3 шт, печериці-0,5 кг, брокколі-400 гр, помідор-5 шт, слив. масло-50 гр.

Заливка: сир-400 гр, 6 яєць, молоко-100 гр, сир-200 гр.

 

Інші рецепти

Feta - запіканка ароматна з петрушкою і базиліком
Сніданок для коханого
Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок
Копчені вкусняшки
Соте з баклажанів
ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле
Лимонний кекс на йогурті
Десерт із сиру, грейфрута, дині і базиліка