Медова курочка з яблуками

Час приготування: 65 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Варіанти: Курка запечена з яблуками і горіхами, в яблучно-медовій глазурі і під яблучним соусом., "Медова" курочка з картопелькою.

Як приготувати

Приготувати маринад з вищеперелічених інгредієнтів. Курочку вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки і змастити маринадом. Нагріти духовку до 200 * С.

Ріпчасту цибулю і часник очистити, цибулю нарізати півкільцями, а часник дрібно нарубати. Підготовлені овочі змішати з зеленню. сидром, маслинами і посолити.

Яблука вимити, вирізати серцевину круглим ножем. Фрукти нарізати кружальцями завтовшки 1СС і викласти в змащений жиром сотейник.

Зверху рівномірно розподілити суміш із зелені, маслин, цибулі та часнику, потім викласти шматочки курки. Запікати в розігрітій духовці 45 хвилин. Під час приготування курку перевернути на іншу сторону.

За буженинам прикрасити зеленню. Подавати з відвареною картоплею, салатом.

Смачного!!!

Інгредієнти

1 курка (1.200г)

Маринад:

2 ч. Л. гірчиці

1 ч. Л. меду

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. Л. насіння фенхелю

 сіль перець.

1 червона цибулина

2 зубки часнику

25 лютого мл сидру або яблучного соку

3 ст. л. маслин

3 яблука.

 

Інші рецепти

Кабачки по корейськи, гострі
Spaghettis au saumon fume-Спагеті з копченим лососем і коньяком
Салат з квасолею і помидорками Черрі
Стейки з сьомги з овощьним гарніром
Феєрія смаку
Цвітна капуста з м'ясом
Сливовий Наполеон
Сливово-горіхове варення