Суп з червоної сочевиці з кольоровою капустою (пісний)

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Суп - пюре з червоної сочевиці - 102 варіант

Як приготувати

Нашаткувати цибулю і моркву, обсмажити в рослинній олії.

Сочевицю промити, до обсмаженої цибулі з морквою влити киплячу воду і додати сочевицю.

Цвітну капусту залити солоним окропом і потримати в ньому хвилин 5. Потім розділити на суцвіття.

Хвилин через 10 варіння сочевиці додати в суп капусту.

Порізати кубиками помідори, попередньо очистивши їх від шкірки, додати в суп. Довести до кипіння і варити до готовності всіх інгредієнтів.

Сіль і перець за смаком.

При подачі на стіл посипати зеленню.

Інгредієнти

Сочевиця червона - 1 неповна склянка (180 мл)

Цвітна капуста - 1 \ 4 частину качана невеликого

Морква - 1 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Олія рослинна -2-3 ст. л.

Помідор - 2 шт

Сіль, перець, зелень кропу - за смаком

Вода - 1.5 -1,7л

 

Інші рецепти

Брусничне варення
Фаршировані Конкильони під соусом Маринара
Шашлик з бадиллям
Рулет з лососем
Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина
Хліб з цілісної і кукурудзяного борошна
Тістечко Міні -наполеончікі
тірольський пиріг