Фрикадельки в цибульному соусі

Складність: Середній

Варіанти: Фрикадельки в цибульному соусі (бюджетний варіант)

Як приготувати

Цибулю порізати довільно. У глибоку сковороду налити трохи олії, викласти цибулю. Сковороду закрити кришкою і тушкувати на самому маленькому вогні хвилин 10 періодично помішуючи.

Томати обдати окропом, зняти шкірку, порізати. У перцю видалити насіння, порізати. Томати і перець додати до цибулі. Тушкувати ще хвилин 10. Цибуля повинен стати м'яким і прозорим.

М'ясний фарш посолити, перчити, додати спеції за смаком.

Готовий цибулю викласти в блендер. Туди ж влити бульйон або воду, посолити, поперчити. Все збити до однорідної маси.

Збитий соус вилити назад в сковороду і прогріти до закипання.

З фаршу сформувати невеликі фрикадельки і опустити в цибульний соус.

Сковороду закрити кришкою і тушкувати при слабкому кипінні 10-15 хвилин.

Смачного!

Інгредієнти

Для фрикадельок:

600 г м'ясного фаршу (у мене змішаний яловичина + свинина)

сіль перець

Для соусу:

5 великих цибулин (500 г)

1,5 склянки м'ясного бульйону або води

томати - 4-5 шт.

солодкий перець - 1шт.

сіль перець

 

Інші рецепти

Варіант шоколадного коржа і що з ним можна зробити
Шовковистий сирний крем-суп з цукіні
Курочка в вершково-сирному соусі з мигдалем і брокколі
Шоколадно-горіховий торт Ніжність
сирний супчик
Хрусткий хліб з печеною часником і сирними кишеньками
ростбіф у тісті
Торт Захер