Пісний торт з родзинками і горіхами

Кухня: Російська

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Торт з родзинками і горіхами

Цукор, рослинна олія добре розтерти, додати сіль, родзинки (кишмиш), пропущений через м'ясорубку, дрібно порубані горіхи, розвести яблучним відваром (з яблук сушених), додати чайну соду, все ретельно перемішати, потроху додаючи борошно, додати мелену корицю, перед самою закладкою в духовку, додати оцет. Випікати 50-55 хвилин в добре розігрітій духовці.

Інгредієнти

2 ст. цукру, 1 ст. пісного масла, сіль за смаком, 1 ст. родзинок, 1 ст. волоських горіхів, 2 ст. яблучного відвару, 1 ч. ложка соди, 4 ст. борошна, 25 г кориці (або 1,5 ч. ложка), 2 ст. ложки оцту.

 

Інші рецепти

Шоколадно-сметанні тістечка від Іларій з Кукінга
салат
картопляні кошики
Млинці з десертними начинками
Консервація розсольник з перловкою
Салат Русский
картопляні оладки на шпинаті
Салат по-індійськи