Копитко білоруська

Кухня: Білоруська

Складність: не визначена

Як приготувати

Сиру картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, сіль. перемішати. Отримане тісто розкачати на смужки, розрізати на шматочки довжиною 2-3 см і запекти в духовці на деку, змащеному жиром. Перед подачею на стіл випечені вироби занурити в киплячий бульйон на 10-15 хв і подати із смаженою цибулею і салом.

Інгредієнти

Рецепт Копитко білоруської.

15 картоплин, 0, 75 склянки борошна. I цибулина, 200 г сала, сіль.

 

Інші рецепти

Торт Графські руїни
Соус Жу (м'ясний сік)
Картопляні оладки по-румунськи
Кальмари, смажені в сухарях
Струдель яблучний
Салат англійський
Кава По-русски
Форель з горіхами