Зірка вечері-Карп дзеркальний

Складність: не визначена

Як приготувати

Подробиці убієнія коропа опускаю, читати рецепт можуть діти та вагітні жінки ... але скажу одне, короп риба живуча і якщо ви людина зі слабкими нервами, цю неприємну процедуру надайте чоловікові (або сусідові).

Коропа чистимо (у мене був дзеркальний, тому було не складно), ріжемо на порційні шматки. Голову і пристойний хвіст відправила в морозилку для майбутньої юшки.

Борошно, сіль, перець перемішуємо і в цій суміші обвалюють шматки риби (досить великі).

Обсмажуємо рибу на великому вогні до рум'яної скоринки, буквально по 1,5-2 хвилини на кожній стороні.

У вогнетривкий посуд укладаємо цибулю, порізану півкільцями, помідори кружечками, і лимон тонкими, претонкімі кружечками.

30-40 хвилин достатньо потримати рибу в духовці (180) до готовності. У мене були великі шматки, готувалося 40 хвилин.

Смачного!

Інгредієнти

3кг-короп живий;

2шт-помідор;

2шт-цибулі ріпчастої;

1 / 2шт-лимон;

борошно, сіль, перець мелений-для панірування;

2ст ложки-олія для смаження.

 

Інші рецепти

Полунично-кавуновий гаспачо
Медальйони
Іспанська омлет
Омлет Сонечко
Суп зі свининою За вуха не відтягнути
Огірки в томатної заливки
М'ясний рол
Оселедчик під горілочку