Класичні "мадленка"

Кухня: Французька

Час приготування: 35 хв.

Кількість порцій: 12

Складність: не визначена

Варіанти: Класичні "мадленка"

Як приготувати

Розігрійте духовку до 180'С. Змастіть маслом і трохи присипте борошном 12 невеликих формочок для печива (приблизно на 1.5-2 ст. Л. Тесту кожна).

Розітріть масло з пудрою. Збиваючи, введіть по одному жовтки, додайте цукор, апельсинову воду або сік і есенцію.

Окремо збийте білки в стійку піну і введіть в масляний крем, додайте борошно, збийте.

Розкладіть тісто по формах і випікайте 10-15 хв до золотистого кольору.

Обережно викладіть готові печива з формочок і перекладіть остигати.

Заваріть смачний чай і насолоджуйтеся вишуканим чаюванням !!!

Інгредієнти

65 г вершкового масла + для змащування

125 г просіяного борошна + для посипання

125 г цукрової пудри

3 яйця (жовтки відокремити від білків)

1 ч. Л. цукру

1 ч. Л. апельсинової води або соку

2-3 краплі ванільної есенції

 

Інші рецепти

Салат з баклажанОсенній
Салат Тунець на відпочинку
Ручна свинка
Малосольний кавун з кропом
САЛАТ З Крапивко
Бродячаяаджіка
Торт Ніжність без випічки
Помидорки мариновані (1999 варіант)