ВИШНЕВИЙ ПИРІГ

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 20

Складність: не визначена

Як приготувати

Вишню помити, видалити кісточки. Дати трошки обсохнути.

Приготувати посипання:

1ст. ложку цукру і жовток розтерти, додати масло, попередньо розм'якшене, перемішати. борошно поступово всипати до утворення крихти. (луше м'яти руками).

посипання прибрати в холод.

Для приготування бездріжджового тіста збити розм'якшене вершкове масло (250г.).

Поступово всипати цукровий пісок (100г.), Пакетик ванільного цукру і сіль і все ретельно перемішати. Потім додати яйцо.250г. борошна змішати з розпушувачем, просіяти зверху і вимісити тісто.

Викласти тісто на добре змащене маслом деко.

Рівномірно розподілити на ньому вишню, зверху посипати крихту.

Нагріти духовку до200 * С. Випікати 30-35мін.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

250г. слив. масла + 1ст. л. слив. масла.

цукор

1пакетик ванільного цукру.

1щепотка солі

2 яйця

250-350г. борошна

2,5ч. л. розпушувача

І ЗВИЧАЙНО САМА ВИШНЯ-1КГ

 

Інші рецепти

Фруктовий пиріг з посипкою
Цепелінай (цепеліни)
горщики
Короп у томатному соусі з часником
Бешпармак - Урочистий обід
Осетер фарширований
Гарбуз фарширована Аристократка
торт вишенька