оладки з молодої капусти

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: капустяні оладки

Варіанти: Котлети з капусти. ФМ, Оладки з молодої капусти з сиром / з духовки

Як приготувати

Дрібно наріжте капусту, посоліть і пам'ятаєте (капуста повинна дати сік), додайте яйця і перемішайте.

Введіть борошно, ретельно перемішайте. Дайте тесту постояти хвилин 10.

У сковороді розігрійте олію. Викладайте ложкою оладки і обсмажуйте з двох боків до золотистого кольору. (Одну сторону я обсмажувала без кришки, другу під кришкою).

Подаємо зі сметаною або будь-яким сметанним соусом.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

0,5 невеликого качана молодої капусти,

1 ст муки,

3 яйця,

сіль за смаком,

рослинна олія для смаження,

сметана

 

Інші рецепти

Іракських СУП З КРАСНОІ сочевиці
Бірйані ма рубйан -бірйані (рис) з креветками
Сирні трояндочки
капустка в маринаді
Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)
коржі з бринзи з кмином
Малосольна рибка
Cannelloni з баклажан