Кабачки, фаршировані овочами

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Кабачки, фаршировані овочами

Очищені від шкірки кабачки нарізають поперек гуртками 5-6 см і виймають 3 чверті м'якоті з насінням. Підготовлені кабачки злегка бланширують і відкидають на друшляк. Коли вода стече, кабачки наповнюють фаршем.

Приготування фаршу: капусту шаткують і обсмажують, моркву і корінь петрушки нарізають дрібними кубиками і злегка обсмажують. Окремо обсмажують нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Підготовлені овочі змішують, додають пасеровану томат-пюре, дрібно нарізаний і злегка обсмажений зелений лук, подрібнений часник, сіль, мелений перець. Все добре перемішують І прогрівають. Заповнені фаршем кабачки викладають на змащену рослинним жиром сковороду і запікають у духовці до готовності.

Інгредієнти

Кабачки 700-800 г.

Для фаршу: білокачанна капуста 1/3 шт., Ріпчаста цибуля 1-2 шт., Морква 1 шт., Корінь петрушки 3 / 4шт., Томат-пюре Зет. ложки, рослинна олія 3-4 ст. ложки, зелена цибуля 30 г, мелений чорний перець, сіль, часник за смаком.

 

Інші рецепти

КЕКС з волоськими горіхами
розтягаї
мариновані оващі смажені
Лосось під майонезом
Консервація БОРЩ
Гранатова закуска
Варені раки
Гарячий салат з куркою і огірками