Курка під праскою :))

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Розрізаємо курку як для приготування курчати тютюну.

Натираємо її невеликою кількістю оливкогоолії і спеціями (я беру тільки спежемолотий перець і сіль). До речі, не переборщіть з сіллю, в цій страві вона дуже швидко і добре вбирається в саму курку.

Кладемо пташку на сковоробку гриль, накриваємо плоскою кришкою і зверху ставимо 2 праски по 5 кг. (Загалом чим важче, тим краще, і звичайно, не обов'язково праски, хто що придумає).

Підсмажуємо до скориночки і перевертаємо курку і знову під гніт. Так 2 рази.

Хто любить сухе м'ясо, той може перевертати пташку більше. Загалом готуєте до улюбленої ступеня прожарювання.

Інгредієнти

Курка - 1,2 кг.

Оливкова маслл

Спеції

 

Інші рецепти

Деруни Лісова галявина (мій варіант)
Кабачкові котлетки на вечерю
Банановий фліп з ревенем
Рибка в рукаві (варіант)
Кекс з ягодами
Баклажани фаршіраванние морквою (квашені)
Йогуртовий торт з персиками без випічки
Сливовий пиріг зі сметанним кремом