Суп- пюре «Каррі» за мотивами сенегальського супу. (+ Варіант для лакто вегетаріанців)

Складність: не визначена

Як приготувати

Патисони та яблука очистити від насіння і шкірки і нарізати невеликими кубиками.

Лук очистити і також некрупно нарізати.

Розтопити масло в жаровні з товстим дном і обсмажити в ньому на сильному вогні нарізані продукти 2-3 хвилини, посолити, поперчити.

Потім зменшити вогонь, додати каррі, вершки і тушкувати овочі до готовності -15-20 хвилин.

У готові овочі додати борошно і добре перемішати.

Овочі подрібнити у блендері, додати в бульйон, все добре перемішати, довести до кипіння. (при необхідності ще посолити і поперчити)

Курячу грудку дрібно порізати і додати в знятий з вогню суп. (або додати кунжут)

Смачного)

Інгредієнти

На 1,5 літра натурального курячого (або овочевого) бульйону:

2 великих патисона

3 середніх яблука

1 середня цибулина

500 мл вершків

3 ст. ложки вершкового масла

50 г борошна

30 г приправи каррі

сіль, червоний і чорний перець за смаком

? відвареної курячої грудки (або 30 г насіння кунжуту)

 

Інші рецепти

Оващное рагу '' Знахідка ''
Сирні завитки
Кукурудзяні качани з сиром і зеленню
пряні роли з баклажана
Салат Здоров'я
ТортКіевскій
Салат '' Фунчоуза ''
салат овочевий з бринзою