Солянка з дикої качки

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

капусту нашаткувати разом з морквою посолити дати відстоятися приблизно 30 хв., потім порізати цибулю, огірок все обсмажити на слив. маслі. На окремій сковороді трохи обсмажити шматочки качки. Помістити у велику каструлю капусту, цибулю, помідор, качку додати трохи води ще посолити поперчити і тушкувати протягом 40-45 хвилин.

Інгредієнти

капуста, помідор (2шт), сол. огірок, сіль, слив. масло, перець, 2 середні тушки качки, цибуля ріпчаста, зелений, морквина 1шт, сметана.

Про рецепті

Смачного!

 

Інші рецепти

Романтична вечеря Шашлички з сьомги з гарячим овочевим салатом
spaghetti con що є в холодильнику
Курка гриль по-домашньому
Турецька запіканка з булгура
Торт «Чорнослив»
ПеченьеАрбузние часточки
суп-крем з кабачка
Кабачок смажений