Закуска з паштетом

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

яйця і помідори нарізати кружечками, маслини розрізати навпіл

батон порізати тонко і обсмажити на сковороді або підсушити в тостері

получениє грінки змастити паштетом, покласти на кожен шматочок гурток яйця, гурток помідора і половинки маслин

Смачного!

Інгредієнти

1/2 батона

паштет печінковий або будь-який інший

яйця варені 2-3 шт

помідори 2-3 шт

маслини без кісточок 12 шт

 

Інші рецепти

Сирні рогалики
Бутерброди на дитячий День Народження (мій варіант)
овочевий салат
Квочка в мішечку
ЗАКУСКА
Паштет з сочевиці з курагою і горіхами (Мшош)
Борщ літній на рибному бульйоні
Торт Твікс