Англійська торт (варіант)

Складність: не визначена

Як приготувати

З'єднати манну крупу, борошно, цукор і корицю. Додати розтоплене слив. масло, і суміш добре перемішати. Тісто викласти у змащену маслом і подпилённую борошном форму.

Розтопити шоколад разом з водою на слабкому вогні. Додати цукор, слив. масло, помішувати до повного розтоплення масла. Зняти з вогню, ввести 3 жовтки і розмішати. Отриману суміш вилити на тісто і запекти при t 180 градусів. Готовність перевірити дерев'яною паличкою (маса до неї не повинна прилипати). Випечений торт залишити в духовці до охолодження, після чого викласти на блюдо і змазати підсолодженою сметаною.

Інгредієнти

Тісто:

200 гр. - Борошно

75 гр. - Злив. масло

75 гр. - манна крупа

75 гр. - Цукор

1 ч. Л. - Кориця

Крем:

100 гр - шоколад (ваговий)

1 ст. л. - Вода

50 гр. - Цукру

50 гр. - Злив. масло

3 шт. - Жовток

250 гр. - Підсолоджена сметана

Про рецепті

зробила варіантом, хоча пошук нічого подібного не показав

 

Інші рецепти

Тістечко ескімо
Заготовки на зиму з яблук для пирога, рецепт
Овочеві роли з сиром
Saumon au sesame- Кубики лосося в Сезам
М'ЯСНЕ ескімо
Баклажанна Туфелька
Хе з кальмара
пиріг Чайний