торт Фруктовий з кокосом

Складність: Середній

Як приготувати

ТІСТО:

У розм'якшене масло додати борошно, цукрову пудру, ванілін і жовтки. Все швидко змішати і на 30 хвилин у холодильник.

Форму застелити папером для випічки. Распляскать тісто по дну форми, сформувавши бортики, наколоти поверхню виделкою (щоб не здувалося) і

Випікати при 190 Град 15-20 хвилин, до золотистого. Охолодити.

КРЕМ:

Розтопити масло, змішати з борошном.

Кокосове молоко вливати порціями, добре розмішуючи, щоб уникнути грудок. Добре перемішати і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Проварити 3 хвилини, додати цукор і ванілін. Остудити, час від часу помішуючи.

Збити вершки з цукром. Акуратно вмішати в кокосову суміш.

У готовий, остуджений корж викласти крем. Поставити в морозилку на 30 хвилин.

Прикрасити фруктами, залити желюючий заливкою.

Інгредієнти

ТІСТО:

200г борошна

100г масла

75г цукрової пудри

2 жовтки

ванілін

КРЕМ:

80г масла

60г борошна

400мл кокосового молока

ванілін

100г цукру

250мл вершків

2 ст. л цукру

ПРИКРАСА:

фрукти

пакетик желюючий заливки для тортів

 

Інші рецепти

Фахітос
Натуральний яблучний оцет
Пряне шоколадне печиво з горіхами
ОМЛЕТ ... БЕЗ МОЛОКА
Слоёнчік
пиріжки з морквою, маком і яйцем
Курячі ніжки з хрусткою шкіркою Замилування
Томатний кетчуп (домашній)