Суші-роли -варіанти !!!!!

Кухня: Японська

Складність: не визначена

Варіанти: Макі суші з тешой сьомги і авокадо., Суші "Завжди у формі!" Для Іринки (Ірина 211978) і для тих, хто з суші та ролами на "Ви"!

Як приготувати

Варимо рис як на плов-за тією ж системою. Коли рис готовий відключаємо, поливаємо рисовим оцтом, розкладаємо на блюдо остигати.

Чистимо і відварюємо кальмарів 3-4 хвилини, режим полосочками і скроплюємо рисовим оцтом.

Чистимо і режим морквину як по корейськи і скроплюємо рисовим оцтом.

Готуємо лізон: 1 яйце збити з сіллю, додати соєвий соус, знову збити.

Порізати довгими смужками лосось, помити і обсушити, вмочити в лізоні потім в сухарях, знову лізоні і сухарі.

Так само готуємо і креветки.

Смажимо підготовлений лосось і креветки на оливковій олії на середньому вогні до готовності, креветки смажаться 2-3 хвилини, лосось 5-6 хвилин, викладаємо на серветку і даємо охолонути.

Миємо й нарізаємо в довжину огірок

Своїм та обсушуємо цибулю.

№1 суші маки.

Беремо товсту смужку лосося мачає в соєвому соусі, кладемо зверху багато дрібного цибульки, заварачіваем в лист норі, знову в соєвий соус + сухарі, смажимо на оливковій олії, на середньому вогні по хвилини 3-4, дістаємо, посипаємо сухарями і нарізаємо.

Суші №2

Викладаємо на килимок для суші рис, потім лист норі, потім укладаємо крабове м'ясо, кладемо на початок килимка + додаємо огірок + цибуля зелена + смужку лосося в клярі. Закручуємо і посипаємо ікрою коропа.

Суші №3

На килимок укладаємо лист норі, потім рис, кладемо морквину + цибуля + огірок + лосось в клярі, скручуємо і нарізаємо.

Суші №4

На лист норі кладемо рис, потім в лист салату закриття крабове м'ясо, + морквина + креветки в клярі, закриття і нарізати.

Суші №5

На лист норі укладаємо рис. У лист салату закручуємо кальмари + морквина + цибуля + огірок, укладаємо на рис закручуємо і нарізаємо.

Інгредієнти

Рис для суші 1кг.

Листочки норі 12шт.

Оцет рисовий для суші 150мл.

Соєвий соус TEMPURA або будь який у вас є.

Креветки варені 200гр.

Лосось свіжий 400гр.

Для суші маки №1

Лосось свіжий філе 150-200гр.

Тонкий зелений лук 1 пучок.

Сухарі поніровачние Ottogi або будь але з дуже ніжного хліба.

Для суші №2

Крабове м'ясо.

Лосось в клярі.

Тонкий цибулю.

Огірок.

Ікра коропа.

Для суші №3

Лосось в клярі.

Морквина.

Цибуля зелена меленький.

Огірок.

Для суші №4

Креветки в клярі.

Морквина.

Крабове м'ясо.

Листок салату.

Для суші №5

Листок салату.

Кальмари.

Огірок.

Морквина.

Цибуля зелена меленький.

 

Інші рецепти

Олів'є
рулетв з м'ясною начинкою
закуска ранкова після бодуна
Вафлі за 20 хвилин
Банановий рай
сік з ефектом детоксикації;)
Фаршировані овочами баклажани
Млинці ,, скоростиглих