Шоколадні тріщинки

Складність: не визначена

Як приготувати

Розтопити шоколад з маслом, відкласти. Збити яйця з цукром, додати ванілін і шоколадно-масляну суміш, все з'єднати до однорідності. Борошно просіяти з какао, сіллю і розпушувачем і додати до шоколадної маси, перемішати. Помістити тісто в холодильник приблизно на 2:00, поки воно не затвердіти для зручного формувань кульок.

Духовку розігріти до 160 гр. Скачайте кульки з тіста, добре обваляйте їх у цукровій пудрі, викладіть на деко, покрите папером і випікайте близько 12 хвилин, поки печиво не буде готове. Дайте охолонути на решітці.

Інгредієнти

200г темного шоколаду

100г вершкового масла

100г цукру

2 яйця

пакетик ванільного цукру

2 ст. л какао (з гіркою)

1 \ 2 ч. Л розпушувача

200г борошна

Про рецепті

як завжди, лазія вчора по ЖЖ, знайшла ось такі шоколадні печеньки. подумала, що треба обов'язково зробити такі. Подумайте-зроблено ... і не дарма ... печиво розійшлося в той же вечір  печеньки вийшли дуже смачні, з насиченим шоколадним смаком  а коли вони готувалися в квартирі стояв такий аромат ... ммммм ... це непередавано  за фото не лайте, невідь вийшло, та й з фоном я щось намудрила ...

 

Інші рецепти

Плов з cranberry (журавлина)
суп імені Російсько-В'єтнамської дружби
курячий суп з яєчними млинцями
Пиріг обпалений полум'ям
Курка в горщиках
Сабж
Трубочки з начинкою (Canutillos rellenos)
Кіш з фаршем і овочами