Гуляш по-угорськи з домашньою локшиною

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

У казанку розігріти олію. Цибулю нарізати великими кубиками, обсмажити до прозорості, додати нарізане кубиками м'ясо. М'ясо має бути нарізано на кубики 2 на 2 см. Обсмажити з цибулею до рівної красивою скоринки. Вогонь зменшити і тепер тушкувати на мед. вогні.

З помідор видалити шкірку, для цього на 3 хвилинки залити їх окропом і швидко охолодити. Помідори нарізати кубиками, моркву і слад. перець нарізати тонкою соломкою.

До м'яса додати спочатку помідори, потім через хв 15, перець і моркву.

Потім влити вино і приправити за смаком. У самому кінці додаємо гострий перчик, якщо перчик крупний, достатньо буде і половини плода.

Поки м'ясо туштся займемося локшиною.

Борошно просіяти в миску, додати яйця, сіль і воду.

Замісити тісто. Дати відпочити хв 20.

Потім дуже тонко розкачати і вручну або за допомогою локшинорізки нарізати на широкі (0,5 см) смужки.

Локшину злегка підсушити, розклавши її на рушник.

Потім відварити протягом 5 хв, в підсоленій воді.

Промити і подавати з гуляшем.

Інгредієнти

М'ясо яловиче вмеру жирне-500 грам

Цибуля ріпчаста -2 штуки

Паприка (перець красрий, солодкий) -4 штуки

Морква-1 штука

Перець гострий (чилі) -1 штука

Помідори-4 штуки

Сіль, вино червоне полусухое- 50 грам, масло рослинне.

Для локшини:

Борошно-300 грам

Яйця-3 штуки

Сіль щіпка

Вода-1 половинка шкаралупи від яйця

Про рецепті

Сподіваюся, що Вам сподобається! Дуже смачно, гостреньке!

 

Інші рецепти

салат сирний зі свіжими огірками
Торт Шоколадне задоволення
Сирна голова
ЗАКУСКА балдьож
Відвареної язик''Герасім ''
Радість
Мариновані сливи
Сливовий соус (ткемалі) -по російськи