Салат "Грибочки на відпочинку"

Складність: не визначена

Як приготувати

Взяти глибокий салатник. Змастити його раст. маслом і застелити харчовою плівкою. Викласти гриби на дно. Окремо замаринувати цибулю (вода, оцет у співвідношенні 1: 1, трохи солі і цукру). Викласти цибулю на гриби. Змастити майонезом. Зверху морква-на тертці ... майонез ... огірки-дрібно порізані ... майонез ... м'ясо-порізане ... майонез ... сирки-натерті ... майонез ... картопля-порізаний ... майонез ... жовтки-натерті ... перець порізаний ... майонез ... білки-натерті. На ніч поставити салат в холодильник. Готовий салат перевернути на блюдо ... зняти плівку.

Інгредієнти

2 плавлених сирка, 1красний болгарський перець, 2 вар. моркви, 200г відп. свинини, 2 мариновані огірки ,, 2 вар. картоплі, 1 цибулина (червона), 3 вар. яйця, 1 банка маринованих грибів, майонез, сіль.

 

Інші рецепти

баклажани по корейськи
Торт Чарівність
П'яна качка
Кефтедес (котлети по-грецьки)
Десерт-морозиво з персиками
Швидкі помідори
Грінки з чорного хліба з сиром і часником
пиріжки з глазурованими сирками