салат з грушею

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Салат вимити-просушити

Груші нарізати тонкими скибочками і обсмажити на грилі

Перець нарізати тонкою соломкою і злегка промаринувати прям в руці (сіль, цукор, бальзамик)

Сир натерти на дрібній тертці (блакитний треба було поламати)

Зробити заправку з оливкогоолії, цукру, солі, перцю і бальзамічного оцту.

Листя салату змішати із заправкою, зверху виложть: груші, перець, сир тертий, горішки.

Перешкодити перед подачею.))

Інгредієнти

Груші - 2шт

Листя будь-якого салату

Перець солодкий 1шт

Кедрові горішки 50г

Сир (краще блакитний, тут - пармезан)

Оливкова олія, цукор, сіль, перець, бальзамик

 

Інші рецепти

сендвіч
Щи літні
Торт на сковороді
Омлет в духовці
Свинина, запечена в хреново-гірчичному соусі
Листкова м'ясна коржик
РОСТБІФ з овочами і картоплею
Томати десертні (варіант)