Пиріжки "Ніжні"

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Розтопити маргарин, влити ще в гарячий маргарин холодного молока, висипати дріжджі / перед тим як висипати перевірити температуру, щоб не заварити / і борошно. Перемішати. У холодильник на 1:00. (Посуд повинна бути просторою, тісто піднімається).

Тісто розділити на кульки близько 15 шт. З кульок рукою зробити коржі. На середину начинку, і защипнути красиво. Викласти пиріжки на протвень, і запекти в духовці до золотистого кольору.

Вийняти і поки гарячі змастити кожен вершковим маслом.

Інгредієнти

ТІСТО:

1 ст. молока

1 пачка дріжджів "Саф-момент"

250 гр. маргарину

3 ст борошна

НАЧИНКА: Смажена капуста чи яйце з цибулею

 

Інші рецепти

Апельсиновий кекс з глазур'ю
Борш український з пампушками
качка в тісті
смажений сир
ДЖЕМ мандариновий з морквини
рибна запіканка з сиром
Торт Наполеон пивний
Слойки з вишнею