Оладки з яблуком

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

У мене скисло молоко ("Останкінське", яке зберігатися 5 діб) і вирішила зробити оладки. Збити яйце з цукром, додати ванілін і корицю.

Далі перемішати з кислим молоком і поступово додавати борошно. Як звичайно, консистенція на оладки. Я зазвичай не заміряю, а сиплю на око. Довести тісто до потрібної "густоти" і додати нарізані кубиками яблука.

Ст. ложкою викладаємо на сковорідку і смажимо до золотистої скоринки.

Смачного =)

Інгредієнти

борошно - 250 гр. (приблизно)

скисле молоко / кисляк - 450 мл.

цукор - 4 ст. л. (приблизно, можна і більше, залежить від уподобань)

ванілін

яблука - 2 шт.

кориця - 1/2 ч. л.

яйце - 1 шт.

 

Інші рецепти

Салат з креветками і кальмарами-варіант
Грушево-ягідний пиріг без цукру
Сирний суп з брокколі
Біріані з грибами і рисом
Франкфуртський капустяно-місний вінок
Салат-багатошаровий (ще один варіант черепашки)
Ніжні маффіни з варенням
шашличок