Запечённиё картопля

Складність: не визначена

Як приготувати

Виберіть красиві картоплини одінакковой продоллговатой форми. Загорніть кожну картоплю у фольгу. Після цього гострим ножем зробіть глибокий надріз уздовж кожної картофеліни- тепер вони схожі на човники. Покласти в поглиблення трохи вершкового масла і трохи посолити. Нагрійте духовку і викладіть картоплю на решітку. Коли вони будуть майже готові, покладіть в поглиблення шматочки шинки, помідорів, печериць, кмин, орегано, майоран, зелень петрушки. Кога начинка запечеться, посипте її сиром, вимкніть духовку, але не діставайте звідти картоплю. Через 5 хвилин казкове блюдо - у вас на столі.

Інгредієнти

 

Інші рецепти

Кабачки, тушковані по-дачному
Кабачковий торт (варіантів багато)
Вітамінний салат
Торт Фруктово - желейний
Салат з курячої печінки з персиком і смаженим сиром
Помідори в червоному вині
Овочеві млинці Дует
Ананасове насолоду