Кабачки фаршировані бринзою

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Кабачок розрізати навпіл, кожну половинку - на три "човники". Всього їх вийти шість. У кожної акуратненько вискоблити ложкою насіння і м'якоть, а вийшло отвори заповнити начинкою. Начинку кладіть не шкодуючи, при запіканні вона осяде.

Нафаршировані кабачки викладіть на деко або в форму, посипте тертим сиром і запікайте при температурі 200-230 градусів близько 30 хв (до розм'якшення кабачка, але готовий кабачок повинен не розлазиться, а трохи хрустіти, так що не перетримаєте)

Начинка: натерти на тертці бринзу, часник. Збити яйця і перемішати з сиром, часником і приправою

Інгредієнти

1 кабачок (великий, краще брати довгенький)

2 зубчики часнику

150г бринзи

100г будь-якого іншого сиру (неострого)

2 яйця

базилік, розмарин - по щіпці

Про рецепті

Кабачки в процесі випікання пустять сік. Не лякайтеся! Так і повинно бути, просто нахиліть їх небагато, сік витече на деко, а далі випічку можна продовжити)) Закуска ця дуже смачна і в холодному вигляді.

 

Інші рецепти

Морквяний листопад
Сконе з чорницею
Куряча грудка з баклажанами
Піца ХВИЛИНКА
Філе індички з овочами
Риба з гречаною кашею
Кекс сирні
курячі міні-рулети