тортик "М'ятний вечір в малинових хмарах"

Час приготування: 90 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

готуємо тісто: розтоплюємо масло, додаємо 1 ст. цукру, "сніжок", 4 жовтки (білки ми поки залишимо), борошно, розпушувач і м'яту. тісто має бути трохи густіше, ніж на оладки.

форму (у мене вона діаметром 26 см) змащуємо маслом, посипаємо манкою. наливаємо наше тісто. зверху викладаємо малину.

в розігріту до 180 градусів духовку ставимо наше тісто і "забуваємо" на той час, який знадобиться вашій духовці, щоб бісквіт пропікся. у мене пішов 1:00.

поки печеться тісто можна збити білки зі склянкою цукру.

тепер згадуємо про наше бісквіті. він вже добре пропікся і підрум'янився. знімаємо бортик з форми. викладаємо збиті білки на корж, ложечкою робимо хвилі і прикрашаємо малиною. ставимо все це в духовку ще на кілька хвилин (15-20), щоб "хмари" підрум'янилися.

дістаємо готовий тортик. накриваємо стіл, кличемо гостей і пригощаємо!

Смачного!

Інгредієнти

200 г масла вершкового

4 яйця

2 ст. цукру

1 ст. "сніжку" (кисло-молочний подуктів місцевого виробника, можна сметану або йогурт)

1,5 ст. борошна

1 ч. Л. розпушувача

1 жменя дрібно нарізаних листочків м'яти

1 ст. малини

 

Інші рецепти

портулак з йогуртом (yogurtlu semizotu salatas?)
Листкові трубочки з кремом
Вафельні трубочки Ніжність
Жили у бабусі два веселих півня
Цвітна капуста і брокколі, запечені в духовці
Сирно-гречані маффіни з каперсами і шпинатом
Сьомга в макової і кунжутною паніровці
М'ясне рагу з буряком