булочки

Складність: не визначена

Як приготувати

В 1 літрі теплої води расстворяем дріжджі і додаємо 0,5 склянки цукру. Додаємо борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. І залишаємо все в ємності з високим бортиком на 1:00 (сильно збільшується в розмірах).

Через годину додаємо до нашої масі 0,5 чайної ложки солі, 0,5 пачки розм'якшеного маргарину, ванілін, цукор, що залишився і борошна, щоб вийшло тісто для булочок.

Все добре вимішуємо і додаємо розпарені родзинки. Залишаємо ще на 1:00.

Підійшло тісто вимішуємо і формуємо маленькі булочки. У серединку булочок додаємо ложечку вершкового масла і ложечку цукру, добре защипуючи краю.

1/3 батона (серединку, без скоринки) кришимо в дрібну крихту і перемішуємо з 3 ст. ложками цукрової пудри. Це наша присипка на булочки.

Коли булочки підійшли на деку, змащуємо їх жовтком і посипаємо присипкою.

Випікаємо в розігрітій духовці до золотистого кольору.

Смачного!!!

Інгредієнти

1 літр теплої води,

0,75 г дріжджів або 2 столових ложки сухих,

2 склянки цукру,

мука,

0,5 пачки маргарину,

0,5 чайної ложки солі,

ванілін,

родзинки.

Для присипки:

1/3 батона,

3 столові ложки цукрової пудри.

Для змащення:

1 жовток,

трішечки молочка.

 

Інші рецепти

Запіканка з рибою, кальмарами, овочами і рисом
Легкий перекус - 2 (мій варіант)
салат Чафан
Диня консервована
Квіти кабачків фаршировані, в пивному клярі
Ароматний хліб
Рисова локшина з морепродуктами, грибами і кабачком
Суп з яловичини з капустою