Мастава (мій варіант)

Кухня: Узбецька

Складність: не визначена

Як приготувати

Грудинку залити 2,5л. води і варити години півтори, знімаючи піну, (бульйон повинен бути прозорий) готове м'ясо витягнути з каструлі, в киплячий бульйон покласти нарізану соломкою моркву, поварити мінут5, потім покласти нарізану смужками болгарський перець, потім промитий рис. Поварити трохи, далі кладемо картоплю, нарізану кубиками, доводимо до напівготовності і кладемо нарізані кружками помідори, потім цибулю, нарізану тонкими півкільцями. І варимо все до готовності рису. Пробуємо, якщо рис готовий, солимо мастава, перчимо, м'ясо ріжемо на шматки і відправляємо в каструлю, посипаємо готову мастава зеленню.

Інгредієнти

яловича грудінкаь грам на 600-800

1луковіца

1морковка

2помідора

1болгарскій перець

3картофеліни

150г. рису

зелень

сіль. перець за смаком

 

Інші рецепти

Угорський гуляш
Кіт у мішку
Мова по-домашньому
Грибний супчик
каварма
омар на фуагра
торт ЦВЕТОЧНАЯ ПОЛЯНА
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів (варіант)