Кавунове сорбе

Час приготування: 3 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Яблучно-апельсинове сорбе

Варіанти: Кавунове сорбе з шоколадом, Кавуново-медове сорбе "Солодкість свіжих почуттів", Фруктово-ягідні сорбе. Дуель!

Як приготувати

М'якоть кавуна звільнити від кірок і насіння, нарізати на невеликі шматки, подрібнити у блендері.

Перекласти в посуд.

Лайм розрізати уздовж навпіл.

Акуратно за допомогою чайної ложки вийняти м'якоть, вичавити з неї сік.

Змішати кавунове пюре з соком лайма і поставити в морозильну камеру на 3 ч.

Вийняти з холодильника і ще раз збити в блендері.

Викласти збите сорбе кульками в морозивниця і прикрасити часточкою лайма.

Смачного!

Інгредієнти

200 г кавуна

1 лайм

 

Інші рецепти

Солоні огірки в банках
Запеканочку капустяно-кабачкова з фаршем
Соус з червоної смородини
Суп по жидівському (старовинний рецепт)
Французькі млинчики-Crepes
Салат з печених овочів під йогуртовим соусом
Овочеве асорті в банку (варіант один з багатьох)
Турма (картопля з фрикадельками)