Млинцевий торт

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Сирний млинцевий торт

Варіанти: Млинцевий торт "Моя ніжність"

Як приготувати

Для млинцевого торта спекла млинці.

Сметану збити, потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 стакан цукру і сироп.

Кожен млинець змастити сметанним кремом. І так шар за шаром. Поставити торт на 2-3 години для просочення.

Прикрашала вишеньками (з варення) і натертим на тертці шоколадом

Інгредієнти

15-20 штук млинців по вашому коханому рецептом.

Крем:

500 г сметани

1 склянка цукру

пакетик ванільного цукру

1 ст. ложка сиропу (вишневого)

 

Інші рецепти

Перець, маринований з яблучками
Кабачкова ікра з майонезом від ФРЕД
Канапе на новий лад
Цвєтаєвський пиріг
пельмені тушковані на сковорідці
Перець, фарширований чечевиця з фаршем
Panzanella
Мариновані кабачки від Иришки