Картопляні панцаротті

Кухня: Італійська

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю очистити і відварити в підсоленій воді. Дати трохи охолонути і розім'яти в пюре толкушкой (можна потерти на тертці).

Сир першого виду натерти на тертці і додати до картоплі.

Подрібнити петрушку і додати до картоплі.

Вбити яйце, додати борошно, посолити, поперчити і добре перемішати.

Сир другого виду нарізати невеликими кубиками.

Підготувати паніровці: панірувальні сухарі змішати з майораном.

Розігріти на сковороді оливкове масло. Формувати (краще вологими руками) кульки з картопляного тіста, всередину кожної кульки класти 2-3 кубики сиру, обвалювати в паніровці, трохи приминати, щоб виходили биточки, і обсмажувати на сковороді 5-7 хвилин з кожного строни.

Подавати з салатом з овочів.

Інгредієнти

Картопля середній - 5-6 шт

Сир твердий (1 вид - у нас Гауда) - 125 гр

Сир твердий (2 вид - у нас Мааздам) - 80 гр

Яйце - 1 шт

Борошно - 1-2 ст. л.

Петрушка - 2-3 гілочки

Панірувальні сухарі

Майоран сушений подрібнений - 2 ст. л.

Оливкова олія

 

Інші рецепти

Овочеве каррі
Зимова черешня
Профітролі з потрійною начинкою
КОКОСОВИЙ ЖРЕБІЙ- Kokuszos kocka
Грибний супчик з пельменями
Перець печений маринований
смажений курча з ожиновим соусом
Печиво з квакером і кокосом (вівсяне)