лаваш з адигейським сиром

Час приготування: 45 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Адигейський сир розминаємо руками в глибокій чаші.

Дрібно ріжемо болгарський перець, зелень. Додаємо до сиру.

Видавлюємо часник в чашу. Додаємо майонез (небагато). Виделкою перемішуємо і перетираємо до отримання однорідної маси.

У лаваш викладаємо масу, займаємо половину лаваша. Скручуємо в рулетик, обертаємо у фольгу і прибираємо в холодильник просочуватися хвилин на 30.

Коли просочиться, нарізаємо на колечка шириною 4-5 см.

Смачного!

Інгредієнти

Лаваш вірменський - 1 великий аркуш або кілька маленьких

Адигейський сир - 600-700 гр.

Перець болгарський - 1

Базилік свіжий - 2-3 гілочки

Петрушка або кріп (хто, що більше любить) - 2-3 гілочки

Зубчики часнику - 2-3

Майонез

 

Інші рецепти

Баклажани з м'ясним фаршем на шампуріках. (Можливо варіант)
ВІРМЕНСЬКА Толмія (ЛІТНІЙ ВАРІАНТ)
Кабачки гостренькі
Яловичина тушкована по-селянськи
баклажани запечені
Твороженія легкий крем на сніданок
Курча Генерала Цо
Лимонне печиво з кунжутом