Салатик "Рибка"

Складність: не визначена

Як приготувати

Рис відварити і остудити

Крабове м'ясо і сьомгу дрібно порізати

Яйця відокремити білки від жовтків і кожен окремо потерти на середній терці.

Заправка - змішати майонез і сметану.

Салат укладаємо шарами, кожен промащуючи заправкою:

 перший шар - риба

 другий - рис

 третій - жовток

 четвертий - крабове м'ясо

 п'ятий - риба

 шостий - білок

 сьомий - крабове м'ясо

 восьмий - рис

Укласти у вигляді рибки, прикрасити рибкою, нарізаної скибочками, маслинами і зеленню

Інгредієнти

Крабове м'ясо - 300 г

Слабосолона сьомга - 300 г + на прикрасу

Рис - 150 г

Яйця - 5 шт

Сметана - 200г

Майонез - 200 г

 

Інші рецепти

Запеканочку рибно-сирна з печерицями
Фаршировані перці з сирним соусом
Літній десерт Пробудження
Крепи (французькі млинці)
Салат з моркви (консервація)
М'ясо під кабачкової шубкою
Пастрома індичих
Малосольна рибка