Салатик від Петкуна

Складність: не визначена

Як приготувати

Гриби обсмажити з цибулею. Остудити.

Картопля, перець, шинку і крабове м'ясо дрібно порізати кубиками.

Маслини порізати соломкою.

Все змішати, посолити і заправити майонезом.

Викласти в салатник і прикрасити за буженинам.

Смачного. Всім моїм салатик дуже сподобався. =)

Інгредієнти

Варену картоплю - 5 - 6 шт

Болгарський перець - 2 - +3 (залежно від розміру) краще різнокольорових

Шинка - 300 г

Крабове м'ясо - 300 г

Гриби шампіньйони - 300 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Маслини без кісточок - 1 б

сіль, майонез

 

Інші рецепти

Медова курочка з яблуками
Гнізда з овочами
Салат з кукурудзою, рисом, крабовими паличками і ананасом
Конфітюр з ківі
Салат з грушею
Зимовий салат з рисом
Солодка картопля (ковбаска) з карамельного бісквіта без яєць
тюфтельки