Галантин-курка ... святкова !!!

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Галантин курячий, ще один

Як приготувати

На грудці зверху вниз надрізати шкіру. Почати її стягувати до крил. Усередині крила перерубати, але не пошкодити шкіру. За допомогою ножа стягаємо шкіру до ніг. Усередині перерубувати кісточки на ногах. Ось наш мішок !!! Знімаємо м'ясо з кісток (кісточки підуть на суп). У комбайні подрібнюємо м'ясо, 2 маленьких цибулини, 5 зубчиків часнику, паприка, сіль і перець за смаком. У приготовлений фарш трьом сиру картоплю, нарізаємо 150г сиру, 100г ковбаси, жменя маслин. Добре вимішуємо. Шкіру знизу зашиваємо голкою з ниткою. Набиваємо нашу шкіру підготовленим фаршем і зашиваємо зверху. Кладемо на деко і надаємо форму курки. Змащуємо: кетчуп + майонез. Посипаємо базиліком. Заливаємо на дно форми склянку води. Запікаємо при 200градусов 1год.

Інгредієнти

1 курка, 2 маленькі цибулини, 5 зубків часнику, пів чайної л. паприки і перцю і солі, 150г сиру, 100г ковбаси, жменя порізаних маслин, 1 сира картопля, 1ст. води в форму-чтоб курка не пригоріла.

Змащуємо: майонез + кетчуп, базилік.

 

Інші рецепти

ВІРМЕНСЬКА МУСАКА
Сирний кекс із зеленню і болгарським перцем
Домашній хліб Козача стати
Цзяоцзи
Кекс з халвою
Апельсиновий лікер
Десерт РАФАЕЛЛА
Мяско вкуснейшее без проблем в духовці (майже шашлик)