Шашлички літні

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Шашлички асорті (рибні, м'ясні, овочеві)

Варіанти: Шашлички в аерогрилі "Зима-літо"

Як приготувати

М'ясо нарізати спочатку на стейки поперек волокон, а за тим кожен стейк нарізати на 3-4 смужки по довжині стейка. Скласти м'ясо в ємність, де він буде маринуватися. М'ясо посолити і по перчити за смаком, додати кетчуп і гірчицю, все ретельно перемішати і залишити маринуватися мінімум на 1:00, більше завжди краще.

Перед тим як нанизувати шашлички на шпажки, нарізати цукіні на тоненькі кружальця, паприку на невеликі квадратики. Тепер приступаємо до збирання шашличків. Полосочки м'яса нанизуємо гормошкой, але в средуну не забуваємо нанизати цукіні або шматочок паприки. Нанизані таким чином шашлички укладаємо на розігрітий гриль і, не забуваючи повертати, смажимо до готовності.

Готово! Годуєте знемагають в нетерпінні гостей!

Інгредієнти

500-600 г свинини (ошеечная частина)

Для маринаду:

3-4 ст. ложки гострого кетчупу

2 ст. л. гірчиці

Сіль, мелений перець за смаком

Ще знадобитися:

1 цукіні

1 велика червона паприка

Дерев'яні шпажки

 

Інші рецепти

Салат з помідорів по-арабськи
Курочка під вершками
Пиріг шаховий з ніжною прошарком з абрикосового конфітюру
ЯЙЦЯ З ТОМАТАМИ і солодкого перцю
картопля фарширована м'ясом
Пиріг з вареним згущеним молоком і горіхами
Тушкована капуста з качкою
Яблучний перевертиш