Курячі крильця-Фрівей медово-імбирному маринаді.

Кухня: Російська

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Крила дефрастіруем і маринуємо протягом 4-5 годин. Для маринаду: свіжий корінь імбиру очищаємо від шкірки, трьом на дрібній тертці і віджимаємо сік. Змішуємо з медом, тертим часником і соусом "Шріраша", спеціями.

 Мариновані крила обсмажуємо в духовці до напівготовності, а потім у фритюрі. Оформляємо салатом, перцем, зеленню.

P.S. До крил можна подати, помірно гострий, кисло-солодкий соус.

Інгредієнти

Крила курячі-300гр.

Соус "Шріраша" -5гр.

Мед-15гр.

Часник-4.

Імбир (корінь) -30гр.

Суміш спецій (30ароматов) -2гр

Соль-2гр

Масло раст.-10гр.

Масло фрітюр.-50гр.

Салат "Айсберг" -30гр.

Перець болгар.-25гр.

Зелень-10гр.

 

Інші рецепти

Салат з курки з креветками
лялька
Паштет з дичини
М'ясо в листковому тісті
Піца з шинкою і помідорами
Яєчний салат із зеленою цибулею і огірком
Торт Наполеон
Омлет недільний