Свинина з баклажанами в сметанному соусі

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани очистити, нарізати дрібними кубиками, рясно посолити, перемішати і відставити. Свинину нарізати кубиками 1,5-2см і обсмажити до рум'яної скоринки. Підготовлені баклажани промити в проточній воді і на окремій сковороді добре обсмажити. Змішати обсмажені баклажани і свинину, додати аджику, сметану, сіль, спеції, зелень, стакан киплячої води і тушкувати до готовності.

Інгредієнти

Свинина ошийок 1кг

Баклажани 500г

Сметана 500г

Аджика гостра 2 ст. ложки

Рослинна олія для смаження

Сіль і спеції

Дрібно нарізана зелень кропу 5г

 

Інші рецепти

РУЛЕТ З КУРКИ (HAVOV RULET)
Баклажани (ікра)
Торт з полуничкою
Свиняча Відбивна * ПРОСТО Хрюша *
Помідори по-вегетаріанськи
Буряк маринований з вишнею
Кокосовий маннік з грушами
торт Захер