![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Вермешелево-грибні оладки.Складність: не визначена Як приготуватиВермішель відварити в підсоленій воді і відкинути на сито. Гриби і цибулю дрібно посікти. На вершковому маслі пасерувати цибулю до прозорості, потім викласти до нього гриби, посолити, поперчити і тушкувати 5-10 хв. Трохи остудити, змішати з вермішеллю. У вермішель з грибами додати 2 яйця і нарізаний кріп і ретельно перемішати. Розігріти на сковороді суміш з вершкового і рослинного масла і смажити оладки з 2-х сторін, викладаючи масу ложкою на сковороду. Подавати зі сметаною або соусом. Я подавала з сирним "соусом" натерла сир на дрібній тертці, додала часник і майонез, посолити, поперчити за смаком. Інгредієнти250 гр. вермішелі, 2 цибулини, 300 гр. печериць, пучок кропу, 50 гр. вершкового масла, 2 яйця, рослинна олія для смаження, сіль, перець за смаком 100г. сиру 150г. майонезу 1-2зубчіка часнику
Інші рецепти Паштет з курячої печінки з фісташками Від Єви |
![]() ![]() ![]() ![]() |