Вермешелево-грибні оладки.

Складність: не визначена

Як приготувати

Вермішель відварити в підсоленій воді і відкинути на сито.

Гриби і цибулю дрібно посікти. На вершковому маслі пасерувати цибулю до прозорості, потім викласти до нього гриби, посолити, поперчити і тушкувати 5-10 хв. Трохи остудити, змішати з вермішеллю.

У вермішель з грибами додати 2 яйця і нарізаний кріп і ретельно перемішати. Розігріти на сковороді суміш з вершкового і рослинного масла і смажити оладки з 2-х сторін, викладаючи масу ложкою на сковороду. Подавати зі сметаною або соусом. Я подавала з сирним "соусом" натерла сир на дрібній тертці, додала часник і майонез, посолити, поперчити за смаком.

Інгредієнти

250 гр. вермішелі,

2 цибулини,

300 гр. печериць,

пучок кропу,

50 гр. вершкового масла,

2 яйця,

рослинна олія для смаження,

сіль, перець за смаком

100г. сиру

150г. майонезу

1-2зубчіка часнику

 

Інші рецепти

Паштет з курячої печінки з фісташками Від Єви
ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №2, №3
Овочевий суп з плавленим сиром
Мій Штрудель
Спагеті під морквяно-горіховим соусом
м'ясний рулет з печінкою
Фаршировані квіти цукіні
Сиг з малосольним помідором