"ліверок"

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Порізати 2 варені яйця (дрібно часточками). Порізати помідор півкільцями. Ліверну ковбасу нарізати соломкою. Натерти сир.

 У розігрітий чавунний горщик поміщаємо приготовані продукти - шарами. Помідор, яйце, цибуля, ліверна ковбаса, сир, помідор, яйце, цибуля. З шарами можете імпровізувати. :) Поливаємо майонезом і верхній шар - все засипаємо сиром. Додаємо каррі і сушений помідор. Запікаємо в духовці протягом 30 хвилин. Після запікання посипаємо кропом. Смачного!

Інгредієнти

ковбаса ліверна (растітельеая) -150гр

помідор-1 шт.

ріпчаста цибуля-1 головка

яйце варене-2 шт.

сир - 100гр.

майонез

кріп

спеції: каррі, сушені. помідор

 

Інші рецепти

МАРИАННА
Аджика по-болгарськи
Салат з авокадо, червоною цибулею і фетою Яскравий квітка
Цвітна капуста з помідорами і яйцями
Курка і пенне з вершками і беконом
Ягідно-сирні лукошки
Морський окунь в сметанно-гірчичному соусі
Гулаб джамун (молочні кульки в сиропі)