Літній супчик зі щавлем і грінками (варіант)

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Для заправки порізати ріпчасту цибулю і моркву натерти на тертці, обсмажити на олії.

Порізати щавель, зелена цибуля, кріп і петрушку.

У киплячу воду покласти бульйонні кубики, нарізану зелень, обсмажені моркву і цибулю, зелений горошок. Варити 5 хвилин.

Зварити яйця круто, на вершковому маслі обсмажити нарізаний кубиками хліб.

Порізати в тарілку яйце, налити супчик, покласти сметану, грінки.

Інгредієнти

Інгредієнти: на 1,5 літра

Щавель - 100 г.

Цибуля зелена - 50 г

Кріп невеликий пучок

Петрушка невеликий пучок

Горошок зелений консервований (можна з грядки) - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Морква - 1 шт.

Яйця варені - 1 / 2-1 шт. на порцію

Хліб пшеничний - 200 г

Два бульйонні кубики, у мене курячі «Галина Бланка»

Олія рослинна для засмажкою

Масло вершкове - 50 г

Перець чорний горошок

Лавровий лист

Сметана

 

Інші рецепти

Зірка вечері-Карп дзеркальний
Feta - запіканка ароматна з петрушкою і базиліком
Тімбаль з лососем
Майонез з риби
Лимонні вафлі
Печеня з яловичини з м'ятою і каперсами
Коржики з м'ясом
Курник від Иришки