Асорті овочеве сладкомарінованное

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Перець маринований

Варіанти: Різнобарвний город

Як приготувати

Овочі вимити.

Цвітну капусту розібрати на суцвіття не дуже дрібно.

Кабачок очистити від насіння, нарізати соломкою.

Морква очистити, нарізати тонкими шайбочками.

Перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати соломкою.

Маринад закип'ятити, залити їм овочі. Довести до кипіння і варити 5 хв. при періодичному помішуванні.

Розкласти гарячим у стерелізованние банки, закупорити. Остудити в перевернутому стані.

Приємною зимівлі!

Інгредієнти

Овочі очищені загальною вагою 3 кг: цвітна капуста, кабачок з м'якою шкіркою, перець, моркву.

Маринад: 2 л води, 3 ст. цукру, 3 ст. оцту 9%, 2 ст. соняшникової рафінованої олії, 4 ст. л. солі.

 

Інші рецепти

Французький м'ясний пиріг
келемДОЛМАСИ
Бананові булочки з кунжутом
Пиріжки з капустяно-грибною начинкою
Курячі грудки з пармезаном і беконом
Бурякова ікра
Куряча печінка сяблокамі
Аджика