Шурпа (варіант)

Складність: не визначена

Як приготувати

Стиглі помідори обшпарити окропом, видалити шкурки і дрібно нарізати. Лук очистити і дрібно нарізати. Картопля очистити і нарізати кубиками (приблизно 1см)

 Сало нарізати дрібним кубиками і обсмажити до золотистого кольору, потім додати нарізану на невеликі шматочки яловичину, дрібно нарізану цибулю і добре обсмажити. У обсмажену з цибулею яловичину додати дрібно нарізані помідори, аджику і смажити, безперервно помішуючи ще 5-10 хвилин. Окремо на олії обсмажити до готовності нарізану кубиками картоплю. У каструлю викласти обсмажене м'ясо і картоплю, долити 3 л киплячої води, посолити, накрити кришкою і варити приблизно годину на самому маленькому вогні. Потім додати дрібно нарізану зелень і подати на стіл. Смачного!

Інгредієнти

яловичина 500г

сало 100г

картопля 500г

помідори 500г

цибуля ріпчаста 300г

аджика гостра 1ст. ложка

зелень кропу, петрушки і кінзи по 10г

сіль

 

Інші рецепти

оладки з молодої капусти
Млинцеві мішечки з начинкою
Курка з грибами в сметані
Картопля запечена з соусом
Баклажани Сонечка
Італійський соуск нудним макаронам
Шоколадний яблучний торт
Гамбо