курка по-східному

Кухня: Китайська

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Печериці нарізати, обсмажити з ріпчастою цибулею.

2. Перець нарізати кубиками, змішати з печерицями.

3. Куряче філе вимити, обсушити, зробити кишеню і змастити всередині кишені сумішшю солі, перцю і сушених трав.

4. Заповнити кишеню сумішшю перцю з печерицями, загорнути (або сколоти), змастити сметаною, викласти на деко і поставити в розігріту до 200-220 градусів духовку на 20-30 хвилин. Замість сметани можна взяти суміш сметани з майонезом 1: 1.

Інгредієнти

куряче філе - 4 грудки або стегенця

свіжі шампіньйони - 250 г

ріпчаста цибуля - 1 шт

перець червоний солодкий - 1 шт

сметана - 250 г

сіль, перець, сушені петрушка, укром, цибуля

 

Інші рецепти

М'ясний
Канапе
Фаршировані помідори
Печеня з яловичини
Картопля з грибами під сиром
В'єтнамський рисовий салат
Вареники з вишнею
Пурпурний салат