Салат з буряка

Час приготування: 15 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Відварну буряк нарізати пластинками.

Зелень подрібнити.

У блендері змішати всі інгредієнти для соусу, збити до однорідної маси.

У глибокому посуді змішати всі інгредієнти.

Викласти в салатницю і прикрасити на свій розсуд.

Смачного!!!

Інгредієнти

500 гр відвареного буряка

зелень петрушки і руколи

Соус-дрессинг:

100 гр густого йогурту

1 ст. л. сирного сиру

2 зубки часнику

0.5 болгарського перцю

0,5 лимона (сік)

1 ст. л. оливкової олії

сіль перець.

 

Інші рецепти

картопля в духовці (варіант)
Брусничне варення
Кальмар з овочами в кокосовому молоці
Салат з огірків на зиму
салат ЗМІЙКИ
Бананові сирники
Печиво Шоколадно-горіхове
Овочеве асорті від Иришки