Закуска "Павиний хвіст" з баклажан.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Закуска "Павиний хвіст" з баклажан.

Варіанти: "Павиний хвіст" (оформлення закуски з баклажанів)

Як приготувати

Баклажани нарізати овальними часточками, посолити.

Часточки ретельно промити під струменем холодної води, потім кожну часточку обсмажити на олії до готовності.

Сир натерти на дрібній тертці, часник очистити, подрібнити.

Сир, часник, майонез з'єднати і все добре перемішати.

Гарячі часточки промазати сирною сумішшю.

Викласти на блюдо у вигляді хвоста павича, прикрасити кружечками огірка, помідора і половинками маслин.

Інгредієнти

баклажани

твердий сир

часник

майонез за смаком

рослинна олія для смаження

борошно для панірування

огірок

помідор

маслини без кісточок для прикраси

 

Інші рецепти

десерт на зиму
Закуска з перцю і кабачків в томатному маринаді
морські слони
Справжній український СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ
М'ясо по-каталонски
Маринований перчик від Иришки швидко і смачно
Хліб по каталонски (варіант)
Яблучно-печінковий паштет (Mom's chicken liver pate)