паста з морським коктейлем

Кухня: Італійська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Варіанти: макарони з морськими гадами

Як приготувати

1. Макарони відварити до напівготовності. Перед засипанням макаронів у воду додати оливкове масло і 3-4 зубчики часнику.

 Для соусу

 2. У сотейник влити 2 ст. л. оливкової олії, розігріти, всипати нарізану цибулю (не дуже дрібно) і обсмажити до золотистого кольору, постійно перемішуючи. Потім влити вершки і вино, поперчити за смаком і уварити.

 3. Морепродукти відварити (3-4 хв.) В підсоленій воді, злити, злегка віджати і додати в сотейник довести до кипіння і готувати не більше 5 хв. Підсолити за смаком.

4. Викласти спагеті, зверху полити соусом, за буженинам прикрасити листочками орегано або базиліка

Інгредієнти

макарони (спагеті)

морський коктейль - 800 г

цибулю білий - 1 середня цибулина

вершки 33% - 200 мл

сухе біле вино - 100-150 мл

оливкова олія, часник, сіль, перець

 

Інші рецепти

Свинина у фользі
МОЖД
Лечо
Вінегрет
РОЛЬМОПС / ДАТСЬКИЙ ВАРІАНТ /
Лукумадес (пончики)
Шикарний
Салат Вічна молодість