пиріг пісочний "нелюбимий"

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

борошно-маргарин-цукор-яйце-раз. ль-сіль добре перемішати, замісити еластичне тісто розділити розкачати 2 великих 1, мальен. коло загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. знімну формочку застелити пергаментним папером руками розподілити тісто по формі (1см) проколоти виделкою випікати до світло золотистого кольору 20-25 хв при 200гр. поки не охололо зняти пергамент (обережно тісто дуже крихке) і змастити повидлом. випікати 2корж викладе зверху другий корж обережно зняти пергамент і змастити верх і боки повидлом. випікати 3 маль. корж відкласти на 10 хв щоб охололо і кришити (я крихти кришила з допомоги кух. комб. используясь диск-тертці насадки "H") відкласти готовий пиріг в соронку на 8-10 годину (коржі просочилися повидлом) приємного вам апетиту

Інгредієнти

борошно-400гр

маргарин-200гр

цукор-1ст

яйце-2шт

розпушувач-1пак

дрібки солі

повидла-300гр

 

Інші рецепти

Суп- пюре «Каррі» за мотивами сенегальського супу. (+ Варіант для лакто вегетаріанців)
Торт З Днем Народження
Печериці фаршировані
Торт Вкусняшка
Фаршировані кальмари
Запіканка сирна ,, вітамінки ,, (варіантік)
Роли Філадельфія =)))
Буріто