Яловичина з часником по-уральських

Час приготування: 50 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

М'якоть яловичини нарізати тонкими скибками впоперек волокон і добре відбити.

У сковороду налити кип'яченої води і масла (щоб тільки м'ясо злегка покривало) і протушкувати яловичину на помірному вогні хвилин 20-30.

Моркву натерти на крупній тертці, часник і

цибулю дрібно нарізати, покласти все це в яловичину, посолити, поперчити і смажити на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

Подавати можна з макаронами.

Інгредієнти

500 гр. яловичини

1-2 моркви

3 [u] головки [/ u] часнику

1 головка цибулі

4 ст. л. рослинного масла

сіль і перець за смаком

 

Інші рецепти

Солянка з дикої качки
Полунично-кавуновий гаспачо
Сніданок для коханого
Бутерброд з секретом
МОРСЬКИЙ ПЛОВ
Булочки до борщу і супу
Кабачки фаршировані в соусі. Блюдо Nr. 2 з серії боротьби проти врожаю кабачків
Консервуємо помідори (шматочками)